Først og fremmest vil jeg gerne henvise til persongalleriet, der hurtigt kan introducere dig til alle dyrene her på siden.
Kort fortalt handler bloggen om mig, mit liv og min hverdag – vist i gravhundetegninger.
Det er en blog jeg har lavet for sjov, på et tidspunkt hvor jeg havde lidt for meget fritid. Det er hyggeligt tidsfordriv, intet mere.

Jeg tegner ikke noget, der ikke på en eller anden måde har fundet sted. Jeg synes historierne er sjovest, når de er tættest på virkeligheden, så det forsøger jeg at tegne og skrive efter.

 

Nadia Dackel:
Jeg  er som sådan ikke anonym på bloggen, men jeg prøver alligevel at holde mig google-fri, fordi jeg ikke gider risikere at en evt. kommende arbejdsgiver en dag finder frem til den, og dropper mig på grund af min dårlige humor. Det er jo heller ikke altid mine bedste sider, jeg lader gravhunden fremføre.
Derfor finder du ikke mit rigtige navn herinde.
 
Reklamer:
Jeg forsøger mig af og til med at tjene lidt penge på bloggen. Det betyder, der godt kan være reklamer på siden.
Hvis jeg har fået penge eller gratis gaver for at skrive om et produkt, vil det altid fremgår tydeligt af blogindlægget.
   
Lån af tegninger:
Hvis du gerne vil låne en tegning til din (ikke-kommercielle) blog, så må du meget gerne lige skrive en mail til mig først. Som regel siger jeg ja, hvis bare du tydeligt skriver, du har lånt den af mig og samtidig linker til siden, hvor tegningen kommer fra.
  

Hvis du vil kontakte mig, kan du skrive til:

skriv til kontakt

  

2 kommentarer til Om bloggen

 1. Lene Sandvang siger:

  Hej Nadia
  Jeg skal ud og holde foredrag “Styrk din selvtillid – udvikling, glæde og selvværd” for nogle HK’ere her på torsdag i næste uge – og bl.a. skal jeg snakke om den indre kritiker og der faldt jeg pladask for en af dine tegninger. Må jeg låne den? Jeg henviser til dig i mine kildehenvisninger. Det er den blå fugl med “Du burde fandme stramme lidt op….” Den sidder simpelthen lige i øjet :-) Jeg vil være mega glad. Hav en god aften :-) Bedste hilsner Lene Sandvang

  • Nadia siger:

   Hej Lene

   Nu har jeg ikke været herinde et stykke tid, så jeg fik aldrig svaret. En anden gang må du gerne skrive en email, så skal jeg nok se det i tide.

   Derfor svarer jeg nu mest andre, der kommer herind for at spørge om noget lignende:
   Generelt vil jeg ikke have, mine tegninger kommer med i foredrag, folk bliver betalt for at lave. Hvis du giver foredraget gratis, er det muligvis en anden sag, men jeg vil stadig gerne spørges først.
   Jeg er lidt sart med det her. Det skyldes især, jeg flere gange har oplevet, folk tager penge for at lave en præsentation, hvorefter de gerne krydre foredraget med mine tegninger – gratis, uden kildehenvisninger og uden at spørge først. Og i sådan et tilfælde, kommer der med garanti en regning, hvis jeg finder ud af det!

   Jeg er ikke herinde for at sælge noget, jeg tjener ingenting på tegningerne og jeg laver dem ikke for at promovere noget som helst. Det er 100% en hobby, og jeg får i udgangspunktet intet ud af, folk deler mine tegninger.
   Tegningerne forestiller desuden mig, min personlighed, mine oplevelser. Derfor vil jeg gerne spørges først, uanset hvad :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.