Mere kage

Jeg havde helt sikkert spist mere end et stykke jordbærkage, hvis det ikke var fordi, jeg ikke kendte dem, og fordi de var helt vildt slanke. Meget tyndere end mig. De fik i den grad aktiveret nogle mindreværdskomplekser hos mig, på trods af de var meget søde og underholdene.
   
Mere pizza
Jeg havde så åbenbart kun lyst til en halv pizza. Fordi jeg åbenbart også var helt mæt efter al den kage. Der kan man se.
 
Mere drinks
Ret skal være ret: Jeg blev efterfølgende tilbudt en drink til bilturen, men afslog for ikke at virke som en desperat alkoholiker.
Nu tænker du måske, at jeg vel er meget glad for disse beslutninger i dag, men der tager du fejl. Jeg er et bittert menneske. Jeg overvejer endda at køre til bageren for at købe en ny jordbærkage, som jeg så kan fortære alene, skjult i min lejlighed. Det eneste der holder mig tilbage, er frygten for jeg ikke er hurtig nok:
Næste morgen  

 

(Okay, han ville aldrig kigge sådan på mig, men han ville grine. Længe.)

14 kommentarer til Mådehold

 1. Vi har vist en del tilfælles… :-)

 2. Silke siger:

  Åh gud, hvor jeg kender det!

 3. Nadia siger:

  Det er rart at høre, jeg ikke er alene :)

 4. Sara siger:

  Helt enig. Man kigger på de slanke mennesker der bare er helt mætte og ikke vil have mere og får det vildt dårligt over at man faktisk er lidt mere sulten. Men der er nok en grund til at de er så tynde… Jeg er det i hvertfald ikke…

 5. Nadia siger:

  Ja, det er nok deres hemmelige trick. På den anden side kan det jo være, at de sidder og tænker det samme som mig. Der er jo bare én der skal være mådeholdende, før det griber om sig.

 6. Anonymous siger:

  Godt du snart kommer på besøg og kan frådse i al den kage du har lyst til ;) Glæder mig!/Christina

 7. Nadia siger:

  Ja, det bliver godt! Jeg skal nok lade være med at holde mig kunstigt meget tilbage der ;)

 8. Lavendel siger:

  Kender det! Men er efterhånden blevet en gammel dame, og de må sgu godt være tykke..

 9. Man skal slå til, når manden ikke er hjemme. Alternativt køre sig en tur. Men for helvede, hvor taber man meget ansigt, når naboen ser en sidde i bilen og slikke jordbærkagegelé af posepapiret – bare for at man lige fik det HELE medSomeone shoot me!!!

 10. Skildpadden siger:

  hahahahahha….. kan lige se det for mig :D

 11. Skildpadden siger:

  Nadia: jeg kender det ALT for godt. Sådan er de ALLESAMMEN på mig "nye" arbejder – frokost er et helvede!

 12. Nadia siger:

  Heldigvis bliver man tynd. Håber jeg. Ellers er den slags dage jo fuldstændigt spildte!

 13. Anonymous siger:

  Jeg kender det også kun alt for godt! Men det er nogen søde tegninger, der har hjulpet mig i kristendom! :-)

 14. Nadia siger:

  Haha! Det er godt at høre – selvom jeg ikke er sikker på, det er de rette kristne værdier, jeg fremviser. Men det har så heller aldrig været målet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.