110909a

 

110909b

 

110909c

 

110909d

 

110909e

 

 


5 kommentarer til Nåh, hvordan det går med mig og min nye mobil?

 1. denlangeneger siger:

  Haha… åh hvor jeg kender det. Forresten, hent GoSMS, det er 1 mio gange bedre end det indbyggede smsprogram :) ..og husk så at slå autocorrect til. Mit liv er blevet en hel del sjovere siden mine mobiler selv har kunnet bestemme hvad jeg skulle skrive ;)

 2. denlangeneger siger:

  ..og jeg elsker den side! Slet ikke tak for at minde mig om den og sørge for at jeg ikke kommer til at lave noget som helst i dag. Tsk!…øh.. hvad sker der lige for bekræftelsesordet Nadia? SMshop?! Really? Er der noget jeg ikke ved!? Hahahahaha

 3. Nadia siger:

  denlangeneger: Autocorrect? Er det ikke til iPhone? Eller findes der også en androidversion?Og hey! Jeg styrer ikke bekræftelsesordene ;) Men det virker godt nok lidt for kinky til min gravhundeblog :DKasper: Jeg elsker den side! Åh der har jeg brugt mange timer, når jeg trængte til en overspringshandling.

 4. denlangeneger siger:

  Androids indbyggede ordbog gør noget hen ad det samme. Feks mener den konsekvent at jeg nok mener enten jeff eller jehovas når jeg skriver "jeg" – det bliver hurtigt til nogle underlige sætninger :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.