Hvad jeg har brugt min søndag på:

 

121125

 

Nåja, det og så at lægge planer for, hvad jeg ville gøre i tilfælde af zombie-epidemi. Jeg deler gerne svaret med jer – vi kan jo eventuelt mødes, hvis I overlever:

Først flygter jeg ud af København i sydgående retning. Med mig har jeg alle mine køkkenknive samt noget skiftetøj, og hvis det kan lade sig gøre, Kasper og hans Fiat Panda. Den kan nok ikke tåle mange tæsk, så vi må være forsigtige med, hvor mange zombier vi rammer på vejen, men den er økonomisk i forhold til benzin, og kan hurtigt og effektivt bringe mig til Sydsjælland. Her flytter vi ind på min moster og onkels gård – den ligger ret øde, og vi kan spise hans køer, efterhånden som maden slipper op. Derfra dræber vi zombierne langsomt men effektivt, efterhånden som de vandrer ind på gården.
Når Sjælland er fri for zombier, kan vi starte et nyt samfund.

Eneste problem i min plan, er alle de satans broer. At holde Sjælland zombiefrit bliver et stort nok projekt i sig selv. Hvordan i al verden skal det lykkes, når øen er permanent forbundet med resten af Europa? Jeg tænker det på et tidspunkt må blive en prioritet at sprænge broerne i luften, men hvordan? Hvor skaffer vi sprængstof fra? Hvordan undgår vi at sprænge os selv i luften samtidig? Kan man tage et par Zombier med i købet?

Håber seriøst der bliver noget militær tilbage, der kan hjælpe os med den opgave!


26 kommentarer til The Walking Dead

 1. Konen siger:

  Her er vi igang med Doctor Who. Har weird drømme, og er så småt begyndt at tvivle på virkeligheden.

  Bedste instruktion i at håndtere zombier: Zombieland.

  • Nadia siger:

   Ja, den ELSKER jeg! Men altså, jeg tror bare det bliver svært at finde så mange pistoler og den slags i Danmark? Vi har trods alt ikke helt samme marked for det, som tingene ser ud nu.

 2. Åååhh ååhhh! Jeg kom også til at starte på den serie for 14 dage siden.. Slukkede efter scenen med den lille pige, der vender sig om og er en zombie – du ved, 2 minutter inde i førte afsnit? Der gik en halv time før jeg turde tænde igen og nu er jeg i gang med 3 sæson på nettet…. Men man vænner sig ligsom til zombierne. Nu kan jeg næsten se et helt afsnit uden en pude for hovedet.

  Og i tilfælde af zombie angreb: Søg mod de små øer! Jeg tænker Ærø eller Omø. Zombier kan ikke svømme.. Tror jeg.. Måske de kan gå på havbunden.. Omg! Må lave ny zombieplan!

  • Nadia siger:

   Du har en god pointe. Tror Enø bliver mit mål så. Eller Fejø, hvis jeg kan komme derud. Men hvad så med køerne? Jeg havde set frem til bøf! Zombieinvasion under luksuriøse forhold!

   Jeg tror ikke de kan gå på havbunden. Men mon ikke de kan overleve at flyde rundt i vandet? Med tiden vil der nok skylle en del op på land, som også skal ordnes.

  • Søren Ivert siger:

   I må meget gerne komme til Ærø.
   Så vil jeg ihvertfald vise de sikreste steder så vi kan opbygge et nyt samfund

   • Nadia siger:

    Det er bestemt ikke et dårligt bud! Wikipedia fortæller mig (altså, undskyld, men jeg har aldrig været der før) at I både har flyverplads, stort solenergianlæg og noget fødevareproduktion kørende. Sammen med jeres manglende broer synes jeg det virker utroligt lovende!

 3. Ditte N. siger:

  Hahaha :-D Det der er så meget mig! Jeg så et enkelt afsnit med min kæreste, og nu bliver jeg jo nødt til at se det hele, mens jeg holder mig for øjnene og beder min kæreste om “at skrue ned for fanden!!”

 4. Jeg kan næsten regne ud du ikke er nået til afsnittet hvor zombierne invaderer gården. Jeg ville lægge en plan B hvis jeg var dig ;)

 5. Var det ikke en ide at få fingrene i en båd og flygte til en mindre ø med lang færre beboere? :D Bare en tanke?

  • Nadia siger:

   Jo, men tror du ikke bare zombierne skyller op på land? Jeg tror ikke de kan drukne. Jeg mener, de har jo i forvejen ikke brug for lunger, ser det ud til.

   I virkeligheden er Grønland nok det bedste bud. De bliver frosne og langsomme af kulden. Men prøv lige at overveje sejlturen derud, mens folk på færgen langsomt bliver forvandlet til zombier…

   • Du har ret – men i de fleste zombiehistorier går zombierne ikke selv i vandet, og svømmer heller ikke – så mængden af zombier der skyller op på land ville nok være langt mindre end mængden af zombier på større beboede øer ;) Man behøver jo heller ikke sejle på en færge – man kunne da nøjes med en bette båd med motor! :D Grønland (eller en mindre ø med samme temperatur) ville nok ikke være en dårlig idé – elsker argumentet om at det gør zombierne langsommere. Men det gør det nok sværere at have de der køer du snakkede om xD

    • Nadia siger:

     Ja, det nok rigtigt… Måske man kan hegne øen ind i mellemtiden…

     Og hvis Grønland bliver svaret, må man vel bare vænne sig til smagen af sælkød. Selvom jeg tror, jeg hurtigt ville bukke under deroppe. Der er alt for koldt, og der er ikke ligefrem mange skove, man kan fælde og brænde…
     Vi må tænke videre over det.

 6. Nanna siger:

  Jeg har en skudsikker plan; jeg finder mig en Daryl Dixon og så tager jeg den derfra.

 7. Mette Holmgaard siger:

  Jeg ser Matador, og det synes jeg også I skulle ta’ at gøre!!!!

 8. kulturfilur siger:

  Jeg er så ikke kommet længere i Walking Dead end introen til PS3-spillet. Zombier er altså virkelig uhyggelige!

 9. Piskeriset siger:

  Når/hvis du finder en bolig, som du vil bruge som base, så husk at fylde badekarret med vand med det samme! (og ja, selvfølgelig du et sted, der har badekar). Vand er den vigtigste ressource og ofte det, man hurtigst løber tør for (især i postapokalyptiske scenarier).

  Nåja, baseballbats og økser er også gode. Motorsave og skydevåben er ikke særlig bevendte, da de hurtigt går i stykker eller løber tør for ammo.

  (ok, jeg er zombienørd! Jeg indrømmer det!!)

 10. Caroline siger:

  Er der mere en 2 sæsoner Walking Dead på Netflix….?
  Uhhhh – jeg må straks indhendte det forsømte. Held & Lykke med at holde Sjælland zombiefrit ;) Heroppe nordpå har vi “kun” 2 broer, 1 tunnel og en afbrudt jernbaneforbindelse. Så på vise punkter er DBS forsinkelser udi brobyggeri en fordel.

  • Nadia siger:

   Der er desværre kun den første sæson.
   1 tunnel? Den er ond! Den bliver svær at komme af med. Men måske den kan blokeres lidt nemmere end man kan med en bro.

   Tak! Jeg får brug for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.