15 kommentarer til Men ellers er jeg topmotiveret!

 1. Kaffe & T siger:

  ha ha ha… know the feeling. Og må jeg lige tilføje:- hvis ikke man skulle til at i bad bagefter og føntørre hår… suk!

 2. Topsi siger:

  Den del med sveden er klart det værste. Orker ikke lige at svede. Og så må man jo blive hjemme!

 3. Sif siger:

  Kender det alt alt for godt. Startede derfor i et fitness-center i stedet og meldte mig på hold træning. Det hjalp en del! :)Elsker dine tegninger de er så super søde og passer SÅ godt på mig.

 4. Gitte Hersom siger:

  Man er også topmotiveret når man får lov til at træne i arbejdstiden! Men så er der det med at skulle rense makeup af før man træner – og så sveden, du ved – og i bad bagefter. Og der var også lige den der opgave som gerne måtte blive færdig i dag alligevel. Så jeg træner i morgen i stedet for …. ;)

 5. Nadia siger:

  Ja, præcis! Alt for meget arbejde.

 6. Nadia siger:

  Eller gå til svømning. Men det er også så langt væk, og så skal man jo bade både før og bagefter.Er heller ikke kommet mig helt over forrige besøg i svømmehal, hvor en lidt for frigjort kvinde menstruerede ud over hele gulvet. "Det er jo bare blod!". Ufff…

 7. Nadia siger:

  Det kan jeg i princippet også, men ja, som du skriver – aaaaalt for besværligt :)Måske jeg bare skulle til at tage mig lidt sammen…

 8. Nadia siger:

  Jeg er jo i princippet også startet i fitnessworld… Jeg holder bare lige pause eller sådan noget.Tak Sif! Vi må have nogle gravhundetræk til fælles.Holder du snart konditorsøndag herovre? Hva'? Hva'? For jeg vil rigtig gerne med!

 9. Pigen88 siger:

  Sådan sidder jeg også lige nu. Så jeg valgte at gå direkte til badet!Men man laver også mange bevægelser i badet, så det må også tælle lidt for motion….?

 10. Frk. Smed siger:

  Det er tanken der tæller, er det ikke det man plejer at sige? Synes det er nemmest at komme ud at løbe, hvis man har en aftale med en ven.

 11. Deborah siger:

  *Host* – kender jeg da SLET ikke :-) – Du er altså for sjov! – og når det er sagt kender jeg det så ikke med hensyn til at løbe, men træning sådan generelt.

 12. Nadia siger:

  Jeg er lidt i tvivl… men uanset hvad, så er det da effektivt! Du springer jo den mest tidskrævende proces (selve løbeturen) over.

 13. Nadia siger:

  Der er ingen, der gider løbe med mig. Snøft.(Måske fordi jeg er pisselangsom og brokker mig konstant – men det er jo bare en del af min naturlige charme!)

 14. Nadia siger:

  Uff… Træning… Gid der fandtes en mindre arbejdskrævende metode til at komme i form :) Løb er bestemt en af de mindre onder, synes jeg, men alt det uden om er så besværligt.

 15. Lasse Munch Petersen siger:

  Nadia, hvordan kan du dog kende mig så godt ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.