15 kommentarer til Charmerende…

 1. Hehehe… Nå, det er hvad der sker!

 2. E siger:

  Prince Charming… Haha. :D

 3. Eeyorenyk siger:

  Prince Charming… Haha. :D

 4. nadia siger:

  Kasper får en high five herfra! :D

 5. Albertesmor siger:

  Elsker Kaspers selvtilfredse smil til sidst!

 6. Mille siger:

  Mon det er sådan mænd tester ens kærlighed til dem?

 7. Nadia siger:

  imangelafbedre: Åbenbart. Det dræber altså den romantiske stemning ret effektivt…Eeyorenyk: Ja, det kan man ikke ligefrem kalde ham ;)Nadia: Virkelig? Er der nogen grund til at støtte det? Jeg synes fysisk afstraffelse ville virke bedre. Desværre er han stærkest…Albertsmor: Han fik jo også lige aflastet maven lidt, ikke ;)Mille: I så fald er det en ret hård test. Og hvorfor gentage den så ofte!? Det er bare ondt…

 8. Sune siger:

  Jeg advarer dig, det er smitsomt! pas på du ikke selv en dag begynder at efterligne :)

 9. Uden Relevans siger:

  bemærk hans tilfredse grin på sidste bedle :D

 10. Nadia siger:

  Sune: Jeg lover dig, jeg ikke begynder at efterligne ;) Men jeg tror Kasper smitter sig selv… Det bliver værre og værre ;)Uden Relevans: I know. Jeg har tegnet det ;)Doc: Neeeej, du skal ikke støtte ham! :)

 11. nadia siger:

  Virkelig, virkelig. Jeg kunne selv være ligeså ubehagelig. Kunne… jeg mener selvfølgelig 'er'.

 12. Anonymous siger:

  Aaaaaahahahaha. :D Har helt fået mavekramper af at grine. Det er SÅ meget mit og min kærestes forhold i en nøddeskal, det der. :DElsker dine tegninger. :)- Christina

 13. Nadia siger:

  Det der – det var dagens kommentar! TAK fordi du skrev den :)Jeg blev i helt godt humør!

Leave a Reply

Your email address will not be published.