24 kommentarer til Moralske tømmermænd

 1. Kris siger:

  Har du prøvet at tegne ham med en propel-hat på hovedet? Eller en hundelort? :-)

 2. Eminent, Nadia, simpelthen eminent, kæft hvor jeg grinede!

 3. anne siger:

  Hold da kæft denne her stribe er simpelthen guld – og rammer lige i øjet her efter julefrokostfredag. Blev faktisk vækket her til morgen af min egen personlige dårlige samvittighed som plagede mig over de ting jeg fik lavet (i ædru tilstand) til arbejdets julefrokost i fredags og som jeg bare ved bliver mindre sjovt at møde op til på mandag (jeg ville selvfølgelig selv synes det var hylesjovt, men har efterhånden lært på den hårde måde at ikke alle har samme form for humor som mig selv). Damn mig selv for at synes at jeg skal lave practical jokes, jeg burde være blevet klogere efter snart 40 år…

 4. Nanna Kopp siger:

  Yndlings blog!!! Hold kæft jeg griner højlydt lige nu! Man skulle tro, at det var mig, der blev skrevet om :D

  nckopp.blogspot.dk

 5. Kira siger:

  Fantastisk :)

  Lyder som om den julefrokost var lige i skabet.

 6. Sanne siger:

  Hvor er den bare genial lavet!
  Total optur jeg har efter en lang dag i går!!!

 7. Hahahah! Sådan en samtale havde jeg også med min indre kritiker engang – den sagde: “For helvede, hvor er det dumt at sætte “Sut den op fra slap, bitch” på til julefrokost på nyt job og breake rundt til ældre kollega stoppede den pinlige seance ved at skifte sang….

 8. Irene siger:

  Cotton eye Joe – det er bare klasse! Selv danser jeg gerne en form for træsko/støvledans til denne udødelige klassiker.

 9. Hippien siger:

  Åh nej… Din indre kritikere er totalt ligeså irriterende som min!

 10. Hanne siger:

  Jeg tilslutter mig at du skal tegne ham med en lort på hovedet. Første gang, den latterlige muldvarp fra børnelitteraturen har gjort gavn! :)

  Kan desuden glæde mig over at min julefrokost i år virker upinlig i sammenligning. Men nok mest fordi jeg egentlig var syg og burde være blevet hjemme…

  • Nadia siger:

   Ja, det plejer at tage det sjove ud af festen. Jeg blev til gengæld syg bagefter. Ved ikke, om det hænger sammen med, jeg (da jeg skulle fra Rigshospitalet til Panum) for vild i Fælledparken og derfor tossede rundt lidt for længe i snevejr.

 11. Eva siger:

  Er vild med indre kritikers gestik(ulering? ulation?). Især de diplomatiske hænder-mod-hinanden til sidst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.