Is i Hellerup1

Is i Hellerup2

Is i Hellerup3

Is i Hellerup4

Is i Hellerup5

Is i Hellerup6

 

Sådan er det, når man spiser langsomt Kasper.

19 kommentarer til Is i Hellerup

 1. Det minder mig om at min mor altid har sagt når vi har været på vej hjem fra Bilka "Nu har jeg spist min, så nu skal jeg have din" Hvilket hun selvfølgelig aldrig har fået.

 2. Nadia siger:

  Lavendel: Det er en ret dårlig løsning, jeg bliver bare fedKirstine: Sødt :) Jeg fik nu heller ikke hele Kaspers is, jeg fik bare et par skefulde.

 3. denlangeneger siger:

  Haha, sådan er jeg også! :D…jeg spiser bare det hele! Men man bliver jo heldigvis heller ikke fed når man spiser andres is!

 4. Onkel Anne siger:

  HHAHAHAHHAHAHAAHHHAAAA Tak for det dejlige morgengrin!

 5. Hæ hæ, velkendt problemstilling. Du er skøn – elsker din blog og har smækket dig på min blogrulle :-)God påske!

 6. Nadia siger:

  Denlangeneger: Åh hvor jeg elsker den logik! Det kan jeg li'! Den bruger jeg næste gang.Onkel Anna: Selv tak, jeg bliver så glad, når I synes min blog er sjov ;)Og Malou Klidmoster – tusind tak – både for dine søde kommentar og det med blogrullen :)

 7. Det kunne seriøst have været mig og min mand det der!!! Haha!

 8. Nadia siger:

  Vi er åbenbart mange, der er lidt for grådige ;)

 9. Glædelig Påske Kasper!!!Trøst dig med at du er kæreste med den sødeste gravhund ;-)

 10. Nadia siger:

  HA! Der findes jo ingen andre måder. Det burde han vide efterhånden (jeg sidder klar med min ske nu?)

 11. Nadia siger:

  Kong Mor: Jeg gav din hilsen videre til ham – han rynkede brynene og svarede ikke. Men jeg tolker det som, at det bare er fordi han elsker mig så højt, at han har svært ved at formulere det.Nadia: Ja, nogen lære bare langsomt… Men det skal nok komme, jeg har tiltro til ham. Og inderst inde synes han, det er nuttet, det er jeg sikker på.Jeg håber din is er på vej, det er jo stadig vejr til det. Nogen ville endda mene, det er en menneskeret at få is i dag af sin kæreste…

 12. Ha ha ha! Jeg har udviklet en mere avanceret udgave:Mig: Skat, vil du ikke have en is?Ham: Mjjja, det tror jeg ikkeMig: Er du sikker?Ham: ….Ham: OK. Hvad skal du have?Mig; Ikke noget. Ham: ??Mig: Nej, nej jeg skal ikke have noget.Mand køber is. Jeg tager ekstra ske. Mig: Er den god? Ham: …*indsæt selv løftede øjenbryn* Vil du smage?Mig: OK!!!!! (og æder så 3/4 af hans is!!) Kan ikke finde ud af om det er kvindelist eller virkelig dårlig opførsel…

 13. Nadia siger:

  Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår pointen. Hvis han gerne vil købe en is med til dig, har du så ikke allerede vundet? Hvorfor spise hans?

 14. Fordi jeg jo slet ikke skal have is. I virkeligheden. Men det er på en måde anderledes – og lidt mere tilladt, når man bare kan lokke en anden i fordærv. Fx. ved at foreslå at han skal have en is. Og når det bare er smagsprøve(r), så tæller det jo ikke. Hverken i kalorieregnskabet eller i antal is.Men er tydeligvis ikke så smart, som jeg selv tror :-)

 15. Kat siger:

  Men hvis du nu alligevel køber din is i Hellerup, så er du helt ude over det problem, hvis du bare køber hos Lydolph. Efter en Lydolpher – vist stadig Københavns største is – er du helt sikker på, at du IKKE kan spise mere is!

 16. Nadia siger:

  Puh det er et væddemål jeg HAR været ude i – og tabt. Den var simpelthen for stor. Måske hvis jeg ikke havde valgt karamelis… Sammen med al den soft ice blev det for kvalmt.Vi spiser dog ikke på Lydolph længere, efter Kasper fik konstateret laktoseintolerans, så vi var på ParadIs i stedet.

 17. Jannika siger:

  Haha, elsker din tegninger :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.