Alle ved, det godt kan være lidt hårdt at starte et nyt sted, men her efter en måned på Panum føler jeg mig faktisk meget fortrøstningsfuld. De andre i gruppen virker helt fine, og jeg har følt mig godt underholdt hver dag. Ikke mindst af Lea.
Lea er  gruppens laborant, og er ud over mig den eneste pige i gruppen.

I den anden gruppe, hvor jeg skrev speciale, brugte jeg mange timer i selskab med min ph.d.-studerende, Kim, som var ret god til at fortælle sjove historier, kun ansporet af kommentaren “sig noget spændende”. Samme taktik afprøvede jeg den anden dag på Lea.

Resultatet?

 

121029a

 

Konklusion: Godkendt!

I fredags udskar vi halloween-græskar sammen. Det blev sindssygt flot. Og det er udelukkende fordi dommeren var en halvblind idiot, der tydeligvis havde skjulte interesser, at vi kom på sidstepladsen med kommentaren “ikke nok detaljer”. Svin. Tydeligvis en mand, der ikke har hørt om begrebet “less is more”.

Lea viste sig at have lige præcis den konkurrencementalitet, jeg elsker aller-højest.

 

121029b

 

Det eneste tidspunkt, hun bekymrede mig lidt, var da hun insisterede på at sætte vores flotte græskar (komplet med kniv og det hele) ind på min vejleder(/chef)s kontor med beskeden “DØ SVINEHADER! (vi ved hvor du bor)”. Hun prøvede at bløde den op med kommentarer om, at han nemt kunne regne ud, “gaven” var fra en af hans ansatte, og at hun kun diskret ville sige at hun “ikke var alene om det”, hvis hun blev spurgt. Jeg fik heldigvis afværget situationen i tide.

 

121029c

 

Jeg håber hun tilgiver mig.


8 kommentarer til Nye venner

  1. Ingrid Hansen siger:

    Du er for cool Nadia :-)

  2. Madammen siger:

    I nat kunne jeg ikke sove, så jeg læste din blog og kom til at grine så højt over Lea, at jeg vækkede min kæreste. “Dø Svinehader.” Fantastisk.

  3. Hehehe ENDELIG indtager jeg bloggen!! (: FAME I’m gonna live forever..!

  4. Lassefar siger:

    Lea er da på ingen måde den eneste pige i gruppen! Der er da også Jonna… blandt andre…

Leave a Reply

Your email address will not be published.