41 kommentarer til Læse, læse, læse

 1. Topsi siger:

  Jeg har det på fuldstændig samme måde! Åh AT-synopsis, du er en bitch…

 2. Ha ha ha :-D Det er fantastisk tegnet! Du har den skønneste humor ;-)

 3. Kira siger:

  Genialt tegnet ;) jeg ville ønske jeg kunne gøre det der i praksis, er på vej til mundtlig eksamen og har kvalme helt om i nakken… Tak for smilet!

 4. Nadia siger:

  Der er intet som den søde eksamenstid, hva'?I det mindste er vejret elendigt. Så kan man ikke ærgre sig over, man mister dage i solskinnet…

 5. Nadia siger:

  Tak for sød kommentar!Held og lykke! De mundtlige eksamener er godt nok de hårdeste synes jeg – man kører sig selv lidt ekstra op.

 6. Du rammer lige på! Sidder selv og skriver koncenteret på mit speciale – og øv hvor har jeg samme fornemmelse. Held og lykke med din læsning;)

 7. Pigen88 siger:

  Hvor er det fedt tegnet!!

 8. C. Stubbe siger:

  Min hjerne skred vidst også i nat. Har eksamensopgave i litterær tekstanalyse, skal aflevere i morgen kl. 12, skal op på de 8 sider – jeg har en halv side…..

 9. Dominic siger:

  So fuckin true…undskyld, hvis man ikke må bande på bloggen, men det er det. Jeg tror vores hjerner holder deres egen fest ligenu mens vi sidder her..*suk*

 10. Nadia siger:

  Jo tak – og i lige måde! Der er intet bedre end lidt specialepres, vel? ;)

 11. Nadia siger:

  Uu-uufff! Det lyder bestemt heller ikke sjovt.

 12. Nadia siger:

  Det må man gerne, jeg gør det lidt for meget selv.Ja, jeg tror desværre også min hjerne er langt væk lige nu. Jeg vil gerne have den tilbage, helst snart!

 13. Hæhæ – spot on. Hvor har jeg siddet sådan der mange gange i min studietid!:oD

 14. Minikat siger:

  hehehehehehehe. Og he!

 15. Kiir siger:

  Må indrømme, at den tegning er en smule uhyggelig q: men jeg sidder i præcis det samme! 24-timers eksamensforberedelse til en tysk eksamen i morgen. Det er virkelig også dødens pølse!

 16. Kris siger:

  Hold nu kæft, den er sjov den der!!! Den skal printes og hænge over mit skrivebord :-)

 17. Nadia siger:

  Ja, og hvad i al verden skal man gøre ved det?

 18. Nadia siger:

  Siger du. Det er ikke dit hoved, noget er flygtet fra ;)

 19. Nadia siger:

  Uhyggelig? Bare rolig, jeg regner med hvad-den-end-er kommer tilbage en dag. Forhåbentlig snart.

 20. Nadia siger:

  Du er min nye bedste ven!

 21. HAHAHA! I morgen kan man ligeledes se mini-M løbe rundt på gulvet på læsesalen sammen med alle de andre mini'er. Åh, det er så demotiverende, når de bare skrider uden at tage os med!

 22. Sarah siger:

  HA, det beskriver bare følelsen SÅ godt! Jeg var til eksamen i pædagogik igår og anede seriøst ikke hvad jeg havde gang i. Endte med at jeg fik et 4-tal, som jeg ikke kunne være mere tilfreds med :D Nu mangler jeg bare eksamen i dansk d. 20 – og der er jo læææææænge til! Tak for altid at have skønne tegninger klar til os! :)

 23. Nadia siger:

  Du er jo genial, unge dame (hvis du var i tvivl).

 24. Nadia siger:

  (Det gik lige op for mig, at det ser ud som om at du smider komplimenter efter dig selv) ;)

 25. maren siger:

  Hvor er det genialt fremlagt! :D Hvor kan ens indre jeg bare være vidt omkring når man sidder for længe med eksamen. Af sammen grund besluttede jeg igår, at det da var en idé med en ENKEL torsdagsøl, så hjernen kunne slappe lidt af. Det kan ikke anbefales, da det er umuligt at begrænse sig med en overophedet hjerne, der bare tørster på øl. Så der er vist ikke andet for det end at hænge i og glæde sig til ferien. Og skulle hilse at sige at vejret først bliver godt den dag, hvor den sidste eksamen ligger. Basta!Ps. undskylder meget lang smøre, men er bare så dejligt at kunne dele sine frustrationer lidt ;)

 26. Sarah siger:

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 27. Uden Relevans siger:

  Kender det alt for godt… Held og lykke

 28. Nadia siger:

  Ja, det er ligesom om, der ikke er så meget tilbage, når de er stukket af.

 29. Nadia siger:

  Jamen tak for at gide at skrive en kommentar til mine tegninger! Uden dem gad jeg slet ikke blogge :)Tillykke med veloverstået eksamen – og held og lykke med den næste :)

 30. Nadia siger:

  Nadia, det er jo derfor man har kloner! ;)

 31. Nadia siger:

  Du skal bestemt ikke undskylde, jeg synes det er fedt du gider dele lidt. Det er altid rart at høre, man ikke er den eneste, der krydser fingre for lortevejr indtil alle eksamener er overstået ;)

 32. Anonymous siger:

  Det er PRÆCIS sådan det er! Min mini er også stukket af og dukker formentlig ikke op, før eksamen er overstået…Tak for den tegning :)Mathilde

 33. Gurli Laursen siger:

  Skøn illustration af et velkendt problem :-)Har selv en mini, der lever sit eget liv, hvilket nogle gange bringer mig ud i nogle pinlige episoder, når jeg for eksempel er til møde om noget vigtigt, og især hvis det er en lilllllle smule langhåret :-)Ville ellers gerne kunne stille dig i udsigt at man kan tæmme sådan en mini, når man kommer ud i det pulserende arbejdsliv, men desværre. Omvendt set er det jo nok også den samme mini, der er med til at gøre hverdagen lidt sjovere ind i mellem, så man skal nok bare elske den som den er :-)

 34. Gurli Laursen siger:

  Pøj-pøj med din eksamen forresten :-)

 35. Nadia siger:

  Og man har bare sådan brug for den NU!Selv tak ;)

 36. Nadia siger:

  Måske vil jeg elske den, når jeg engang har fået afleveret speciale, men indtil da, er jeg pænt træt af den ;)Mange tak!

 37. Lise siger:

  I love this! Totalt præcist billede på eksamenslæsning (eller andet småkedeligt der kræver koncentration)

 38. Nadia siger:

  Jeg ELSKER at høre den slags :) Tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.