110824a
   
110824b
   
110824c
    
110824d
        
Effektiv hygge kræver grundig forberedelse.

17 kommentarer til Arbejde der lønner sig

 1. Sig mig har I den sofa-rædsel endnu?? ;-)men ja – hygge kræver en indsats – så bliver man så udmattet at man nærmest falder om!!

 2. Lavendel siger:

  haha, troede du skulle i karbad….

 3. Bricco siger:

  De er så søde dine tegninger! :DBliver altid så glad af at se dem :)

 4. mette siger:

  Ja dine tegninger spreder glæde, så dejligt ! Og det ser ud som en skøn dag du har på programmet, den minder ret meget om min, hvor er det da rart, der er luft til det . Rigtig god dag til dig.

 5. hulebo siger:

  Ååh sådan en dag vil jeg også have!

 6. Påskeharen siger:

  Nemlig. Og det har du bare helt styr på kan jeg se :-)

 7. Nadia siger:

  Kongmorsverden: Ja, desværre! Jeg er bange for den bliver stående indtil jeg er færdiguddannet, og har råd til at købe en ny selv…Fru Z: Tak ;)Lavendel: Det ELSKER jeg ellers også, men der tager jeg ikke min dyne med ;)Bricco: Tak – jeg bliver også glad for den slags kommentarer!Mette: Jo tak, i lige måde! Det er dejligt med den slags dage.Diktesoph: Helt enig ;)hulebo: Ja, man kan ikke rigtig få for mange af dem, vel?Påskeharen: Jamen hvad kan jeg sige? Jeg kan bare det der med at æde og se tv :)

 8. Lene siger:

  Åh Nadia, sådan en tegneserie trængte jge lige til :-) Jeg tror jeg vil kopiere handlingerne, tak

 9. Tante blaa siger:

  Jaaah, Aristocats er den bedste film! Den troede jeg ikke (grav)hunde kunne lide. Ejh, det dér vil jeg også når jeg har fri på lørdag.

 10. Sune siger:

  Det er virkelig en god pointe i dag, alt for ofte forebereder man ikke sin hygge godt nok :)

 11. Nadia siger:

  Lene: Ja, jeg kan kun anbefale det :)Blå Solskin: Man burde gøre det grundigere til dagligt ikke?Tante blaa: Jeg ELSKER den! Det er en af de bedste Disneyfilm nogensinde.Sune: Nej, desværre – man får ligesom ikke optimeret hyggen ordentligt :)

 12. Eeyorenyk siger:

  Haha – Du ligner mig, når jeg skal hygge. Det tager også en grundig afsat forberedelsestid. Man skal jo huske det hele. :p

 13. Nadia siger:

  Selvfølgelig skal man det :) Tænk hvis man gik glip af noget.

 14. Nana siger:

  De er virkelig fine, dine tegninger… Pludselig synes det meget mere acceptabelt at hygge i stedet for at læse fornuftige bøger hele tiden. TAK! Jeg kigger rundt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.