Min yngste lillebror er kun på sommerferiebesøg en gang om året – og så er det vel helt okay, at jeg simpelthen ikke kan sige nej til ham, ikke?

       
Alex på indkøb

13 kommentarer til Bare hans tænder nu ikke falder ud bagefter…

 1. bitten siger:

  Jeg tror at du er verdens bedste storesøster :D

 2. Nadia siger:

  Det tror jeg ikke alle mine andre små søskende vil give dig ret i ;)Men der skal jo være nogen fordele i, at aldersforskellen er på 14 år – man bliver nok lidt mere forkælet end hvis der er 3 års forskel.

 3. Cesilden siger:

  Der er 4 års forskel på mig og min lillebror.. og alligevel får han også nus og alt hvad han peger på, når han er på besøg. Det må være en skrukhed, der ligger og lurer…

 4. Man skal forkæle – ellers er der ikke noget ved at være på ferie!!

 5. stopdetdog siger:

  Tvillingedrenge der er 15 år yngre end mig… det er så dyrt at passe dem! Pizza? Ja! Slik? Ja! Chips? også det… Og det værste er at de slet ikke kan spise alt det junk og så ender det jo med at JEG må spise det…

 6. Sara siger:

  Haha hvor er du en sød storesøster nadia! Hahaha Han tilbeder dig sikkert i sit indre!

 7. Nadia siger:

  Cesilden: Se dét er en sød storesøster – ikke sådan en aldersfascist som mig, der mest bare forkæler de yngste :)Stine: Jeg er helt sikker på, Alexander giver dig helt ret!stopdetdog: Ja, selvom jeg købte ind til det store slikorgie i går, så var vi også lige i Candy Mega Store i dag. Klaaaart det mest var for hans skyld. Han købte to sodavand og en slikhalskæde. Jeg blandede for 50 kr slik. Hov.Sara: Ha! Ja, men jeg håber det ikke kun skyldes slikket ;)

 8. Anonymous siger:

  Lad ham tage sin egen kurv! Se det er forkælelse :-)! Jasmin.

 9. Nadia siger:

  Det er forkælelse jeg ikke har råd til ;)

 10. Anonymous siger:

  Nååå :-).. Så du har måske sagt nej et par gange? Jasmin.

 11. Nadia siger:

  Øhm det må jeg nok indrømme, jeg ikke har… Jeg vil forsvare mig med at det ikke var nødvendigt, fordi han godt kunne begrænse sig selv. Altså sådan nogenlunde.

 12. Pingback: Selvpineri | HverdagsNadia - Mit liv som gravhund

 13. Pingback: Mere slik, giv mig mere! | HverdagsNadia - Mit liv som gravhund

Leave a Reply

Your email address will not be published.