Om cirka en måneds tid har Kasper og jeg været kærester i 5 år. Det skal selvfølgelig fejres. Alle de andre år har vi haft nogle fantastiske dage, altid i udlandet, men i år er budgettet noget mindre. Det er forventningerne ikke.

 

110918
    

Men okay, jeg begynder at føle mig lidt presset. Så derfor: Er I ikke søde at hjælpe? Jeg er godt klar over, at et samlet budget på <1000 kr. ikke kan få os til udlandet igen i år, men jeg vil gerne lidt væk hjemmefra. Har I ikke nogle idéer? Noget der går lidt ud over en biograftur og en middag på restaurant?
Jeg har kigget en smule på kroophold, men dem på Sjælland er lidt for dyre, hvis vi også skal have mad, og dem på Fyn og i Jylland er for dyre, når der også skal bruges penge på bro og benzin.
Vi behøver ikke overnatte ude, men hvis I kender det perfekte sted at klatre i træer (øhm… eller noget sjovere) og spise lidt mad bagefter, så må I meget gerne sige til!

Og hvis det kan lokke nogen, så vil jeg gerne tegne den, der kommer med et forslag, vi ender med at gøre brug af. Som et dyr naturligvis.


40 kommentarer til Rundrejse i USA? Nej? Suk…

 1. rijaH siger:

  En staycation måske? Det var jeg afsted på sammen med kæresten sidste år :) Hvis i vælger et hotel uden for KBH kan det godt gøres for under en 1000 lap i hvert fald :) Jeg har også 5 år med kæresten her til november faktisk :D Men vi skal ikke rigtig noget den dag da jeg skal på job :(

 2. rijaH siger:

  Hov ved jo ik om du ved hvad en staycation er :P Så det må du jo lige sige til hvis du vil ha uddybet :D

 3. Nadia siger:

  Men er de tusind kroner så inkl. aftensmad og benzin/transport? Vi snakker nemlig tusind kroner til det hele :/

 4. Heidi siger:

  Sweetdeal.dk eller andre af de mange lignende services der er skudt op rundt omkring har gode tilbud på weekendophold engang imellem. Jeg har ikke lige kigget alle Sweetdeal.dk byerne igennem, men måske noget lignende dette kunne være interessant:http://kortlink.dk/sweetdeal/9hxv

 5. Eeyorenyk siger:

  Jeg tænker at I kunne kigge hos sweetdeal, dagens tilbud og lign. side hvor der ofte er halv pris på forskellige ting. Måske I fandt noget godt dér. Ellers så kan en enkelt overnatning sagtens gøres for under 1000 kroner for to personer, også inkl. mad. Man skal bare lige søge lidt rundt, men Smartbox har blandt andet én af deres bokse til 999 kr. tror jeg det er. Med en overnatning og aftensmad. :) I kunne også tage ud og lave noget aktivt, hvis I er til den slags? Fægtning, paintball, gocard eller lign. arrangementer. Jeg er ikke helt sikker på hvor meget tingene koster, men det kan i hvert fald slås op på nettet, ret nemt. Det kan også være der er en fed koncert eller noget måske? Eventuelt igen holde øje med aok.dk og se hvad de har at tilbyde til den dg. Måske der er et fedt lille arrangement et sted lige den dag, som kunne fange jer. :) Hvis I er til brunch, så kan jeg varmt anbefale Allegade 10 på Frederiksberg! Fantastisk KÆMPE brunchbord i weekenden. Mums! :p

 6. rijaH siger:

  Hmm ja det er de nok ikke :( men måske var det en ide og så vente og spare sammen til lidt mere, hvis i nu vil lave noget som gør i kommer lidt hjemmefra? :D Ellers så er der jo nogen af de der tilbud som kommer hver dag fra downtown og lign. sider. Det kunne jo være i var heldige :D

 7. Konen siger:

  Egeskov slot! Ok, der er lidt langt og transporten æder nok halvdelen af budgettet, og entreen den anden halvdel – men så må man til gengæld selv have madkurv med, og der er træer man kan klatre i (eller, gå rundt i vha hængebro) og totalt spooky ting på slottet hvor man bliver NØDT til at putte sig ind til sin stærke mand. Og en labyrint og verdens største dukkehus!Nåmmen, det er i hvert fald hyggeligt og lidt væk hjemmefra og ikke ultrasuperdyrt. Men så skal det selvfølgelig også passe med at de har åbent (det er vist lidt spredt i oktober)

 8. Inge siger:

  Jeg foreslår en dagstur til Sverige, via Helsingør-Helsingborg, derfra til Kullen, det lugter da lidt af udland, I kan klatre lidt rundt på klipperne, eller bare nyde den fantastiske natur deroppe. og så kan I køre hjem over Lund og Malmø og broen.. Spørg omkring om ikke der er nogen i familie-vennekredsen der har brokort, så er det halv pris at krydse Øresund. Jeg tror I kan gøre det for 1000 kr, inkl. mad benzin og bro/færge. God tur og god fornøjelse. :-)

 9. Anonymous siger:

  Jeg vil også forslå Kullen, smukke muligheder både for at vandre, klatre og finde en plet og sidde og holde i hånd! Hvis solen skinner kører I videre til Arild og spiser en is på havnen bagefter (de har bla en hindbæris med chili!!!)Pak en romantisk madkurv, og spis den på en smuk plet. Hvis det regner spiser I i bilen…. (sådan én låner I hvis I ikke har én, for det er lidt besværligt uden!)= udland, romantik, oplevelse og hygge :-)Go fornøjelsekh Anne

 10. JemKem siger:

  Hvilket område snakker vi om? :)

 11. emili siger:

  Hej Nadia.Gå ind på http://www.takeoffer.dkDer er hele tiden mega seje tilbud. Min kæreste og jeg har brugt det så meget og bla været på spaophold i Sverige og welness i vejle ;)Der kommer nye tilbud næsten hver dag.Glæder mig til at blive tegnet som et dyr ;)

 12. Frk. Smed siger:

  I kan også tage I teateret, man kan få "ung"-billetter til 100 kr stykket. (Betty Nansen teateret, Husets teater, Københavns musikteater eller østre gasværk m.fl.) så er der penge til at spise ude før eller efter forestillingen.

 13. Stina siger:

  i skal da klart leje en tandem og cykle på tur til flyvergrillen,dele en rød sodavand, og indtage århundredes mest romantiske middag med det hele. garanteret inden for budget.Husk, less is more.Selv fejrer jeg i dag 1 års bryllupsdag sammen med manden min, i form af champagne skovtur på gulvet i stuen, med bryllupskagetop – når han kommer hjem fra arbejde.

 14. Nadia siger:

  Sidste år til Bs fødselsdag gav jeg ham en tur med Oslo-båden (med mig, selvfølgelig). Prisen for cruiset var lidt dyrere end det her tilbud, og maden ombord er dyr, men alt i alt endte vi med at bruge knap 1000 kr for det hele. Og I kan selvfølgelig tage mad med, så I ikke behøver at bruge den milliard på maden.De har for resten tilbud pt. Måske det ikke rammer lige på dagen, men det er måske dét værd?http://www.dfdsseaways.dk/single_page/2011/dm/w37_wta_minicruise_200/

 15. denlangeneger siger:

  Jeg har lige fået et sweetdealtilbud her til morgen: "Nyd et romantisk ophold for 2 personer på Grand Park med overnatning i lækkert dobbeltværelse, en god flaske afkølet mousserende vin, 2-retters aftenmenu, gratis adgang til spa og fitness samt lækker morgenbuffet inden check out."Det koster 995 kr. Og husk nu at hvis I bestiller billetter hos DSB i god tid (som i nu) så kan I altså komme afsted for ikke ret mange penge. Det bliver lidt over 1000 kr, men ikke meget :)Når jeg får de der tilbud, så ærgrer jeg mig næææsten over at jeg ikke har en kæreste :D

 16. Hvad med Malmö? der er jättefint OG så er det udlandet!

 17. christunte siger:

  Hvad med at tage til Kullen? Der kan man klatre og det hele.Ellers stemmer jeg også for Malmö, selv om man ikke kan klatre så meget….

 18. Sidsel siger:

  Hvad med at finde et bed and breakfast? Det kan gøres helt ned til 300-400 kr. for en overnatning.

 19. dharma siger:

  møns klint BB http://www.klintholm-bb.dk/09/index.php?id=priser 500 kr for to personer + ok billigt at spiseog inden bro eller færge man skal betale for

 20. Christel siger:

  Hvis Kasper er til noget aktivt, kan jeg helt klart anbefale dig at tage ham med ud at mountainbike i Hareskoven. Det koster 350kr pr. person for cykelleje, hjelm og en to timers guidet tur i skoven. Det er vildt hård og sjov oplevelse :) Se evt. mere på mtb.tours.dk. (måske kan du være heldig at finde en Smartbox Adventure, den koster 599kr og indeholder samme mtb-deal – men så sparer I 50kr pr. person)Der er fire zoner derud, altså 23kr. hver vej pr. person, hvis I køber et klippekort – og så er der stadig 200kr. tilbage til at købe noget lækker takeout, som I kan nyde hjemme i sofaen med gravhundepuden.God fornøjelse og tillykke!

 21. Nadia siger:

  Hold da helt op, hvor er I effektive! Man er væk fra sin blog en halv dag, og så er det bare væltet ind med forslag! TAK! :DJeg bliver vist nødt til at gå alle ideerne igennem helt systematisk senere.

 22. Anne Kathrine siger:

  Nu ved jeg ikke hvad I er til – men jeg synes en fisketur lyder vildt sjovt. Tag efterårstøjet på og fang jeres egen aftensmad. Jeg ved man kan få ret billige ture ude omkring Hven:http://sparshipping.dk/category/lystfiskeri-hverdage-19/

 23. Brug pengene på 2 returbilletter til 888' eren og et par flasker og kom herover. Så vil jeg diske op med en fantastisk middag + en overnatning ;-)

 24. Lines linier siger:

  Jeg ville prøve at LÅNE et sommerhus af nogen venner, forældres venner e.lign. tage afsted i en weekend, gå romantiske ture hånd i hånd, drikke champagne foan brændeovnen og videre i den dur. Så handler det om bare at være sammen og der er sikker penge til god mad og vin :-)God fornøjelse uanset, hvad I vælger!

 25. Cesilden siger:

  En tur til Lund fx – det tager vist 3-4 timer med toget, så det kan næsten nås på en dag… ellers burde man kunne finde et billigt hotel :) der er virkelig hyggeligt – det gjorde vi sidste år!Ellers prøv couchsurfing mht. overnatning! Så får I også en lidt anderledes oplevelse :)

 26. B siger:

  Kajakintro med champagne: http://www.kajakhotellet.dk/product.asp?product=3034 og derefter tapas på cafe Allehånde (http://www.allehaandecafe.dk/). Det er ikke ovenud glamurøst, men en fantastisk udsigt….

 27. Nadia siger:

  Vi var i Malmø og Lund/Söderåsen/Helsingborg på to andre årsdage, så det bliver det nok ikke.De andre forslag kigger jeg videre på :)(Malou: Du forstår slet ikke, hvor fristende jeg synes det forslag er :D – jeg tror dog ikke jeg kunne lokke Kasper på "blogbesøg" ;)

 28. Meld dig til på takeoffer.dk, så kommer der jævnligt mails på hotelophold, både i DK og udlandet. Hvis man lige nærlæser kriterierne, kan der være scoops at gøre fx har Skodsborg lige været der på tilbud. Ellers er der DTF-travel, der både har last-minute tilbud og noget mere planlagt. Er selv stor fan af Malmø til små getaway ture, man behøver egentlig ikke engang at overnatte for at føle at man har være i udlandet. Sig til, for så har jeg adressen på lille laber tapasrestaurant. Via Hotels.com kan man også søge billige ophold. PT. kan du få en overnatning for to personer i centrum af Malmø for 500 kr incl morgenmadsbuffetPrøv alternativt at låne et sommerhusHave fun – ville elske at blive tegnet :-)(Ellers er der jo Lalandia, der er i det mindste varmt…..)

 29. Gigi siger:

  Jeg har tit stået og kigget på de der smartboks (Kan findes i SuperBrugsen, SuperBest og Føtex bla) hvor man kan få kroophold eller wellness for to personer til 999.Der er mange steder og vælge imellem, så I behøver ikke tage helt til Jylland :)

 30. Anonymous siger:

  Hvis du nu postede et kontonummer og alle der synes din blog er for sej gav 50 kr, mon så ikke der ville komme nok til at I kunne tage bussen syd over grænsen til Tyskland?

 31. Nadia siger:

  Flere gode forslag :)Anonym: Man kan jo altid håbe ;) Men hvis jeg skulle tjene lidt penge på min blog, så ville det ikke blive på den måde ;)

 32. Head and heels siger:

  Kom til at tænke på en anden mulighed: Flensborg. Oplagt til dagstur m God mad og shopping og så er det en vildt hyggelig by. Med en DSB orange studiebillet kan de da ikke koste alverden at komme derned…( Jep, du kan nok se hvor det bærer hen, jeg kæmper benhårdt for at vinde den tegning :-) :-)

 33. Skynd dig at få billetter som publilum til Det nye Talkshow m Anders Lund Madsen og spis på Magstræde 16 eller Pastis inden. Fabelagtig mad,I promise! http://www.dr.dk/DR1/Detnyetalkshow/detnyetalkshowOK – jeg lover at stoppe nu!!

 34. Nadia siger:

  Hey, jeg bliver kun glad for flere forslag :)Lige nu må jeg indrømme, at Klidsmosters forslag om bus 888 til Århus ligger ret lunt (med efterfølgende besøg på restaurant foreslået af Stine), men intet er afgjort endnu!

 35. Anna siger:

  Jeg har engang givet min kæreste en oplevelsesskattejagt, hvor vi var rundt og se forskellige (gratis) museer og udstillinger, det var bare super hyggeligt :) Skattejagtsdelen bestod af små kuverter med kort i, hvor der stod stedernes adresser på, og så skulle vi finde derhen sammen. Det her var godt nok i Århus, men der må være lignende steder i KBH :)

 36. Nadia siger:

  Heller ikke en dårlig idé. Jeg håber Kasper læser med her ;)

 37. Hvis det bliver Århus (som jeg jo kun kan anbefale) vil jeg foreslå restaurant Dauphine i Frederiksgade eller Olive i Kaløgade. På Olive må I selv have vin med og så er der jo en del flere penge at gøre godt med :-)

 38. Pingback: Vinderforslaget

Leave a Reply

Your email address will not be published.