110906a
    
110906b
    
110906c
        

Når man har haft en lang dag og lige er startet på en masse nyt, så synes jeg man har fortjent at slumre lidt på et varmt og trygt sted.


17 kommentarer til Shh… Lig nu bare helt stille.

 1. Eeyorenyk siger:

  Haha. Og så sætter han ikke engang pris på at du ligger dér? Tsk. Jeg gætter på I har været sammen lidt tid og at det er derfor. Jeg mindes i hvert fald at Hr. Kæreste herhjemme var ret glad for den slags i starten og jeg kunne ligge der når som helst. I dag er det varmt og hans arm begynder at sove og han kan ikke bare rejse sig og… Der er mange ting i vejen lige pludselig. :p

 2. Nadia siger:

  Jep, snart 5 år, så jeg går ud fra, det har mistet lidt af charmen ;)Kasper endte også med at vække mig, fordi han havde hold i ryggen. Lidt ærgerligt for jeg lå fantastisk!

 3. Ufint! Han skulle jo bare sidde og se beundrende på dig!! ;-)Elsker tegningerne!!!

 4. denlangeneger siger:

  Årh hvem der bare var så lille at man kunne kravle op på sin kæreste og putte på den måde. Men nu er jeg jo som regel højere (og større) end mine kærester, så øv :p

 5. stopdetdog siger:

  Tænk at han har ladet dig ligge helt ind til at han fik ondt i ryggen! Det er da fint!

 6. Deborah siger:

  På en dag, hvor humøret ellers ikke er noget at prale med, fik du smilet frem – tak for det. Som altid de skønneste tegninger og tanker!!!

 7. Nadia siger:

  Kongmorsverden: Helt enig – han burde nyde det lidt mere ;)denlangeneger: Det bliver jo også nødt til at have sine fordele at være 160 høj :)stopdetdog: Se, det er den optimistiske måde at se det på! Faktisk havde han ondt i ryggen allerede før jeg lagde mig, hvilket nok gør det endnu mere pænt af ham.I øvrigt – tjek lige din mail ;)Deborah: Årh det er jeg glad for :)Topsi: Jeg har den allerede ;)

 8. Lene siger:

  Tak Nadia!Jeg havde lige sat mig til computere, var dødtræt efter arbejde og trist over manglende energi, du fik mig til at grine højt over dine skønne tegninger, så meget at der kom luft til hjernen og den lille sorte sky lettede et par cm :-)

 9. Nadia siger:

  Godt at høre at mine tegninger kan bruges til lidt underholdning, når det mangler :)Jeg håber din dag bliver lidt bedre, nu hvor du har fri til at slappe af :)

 10. Mai siger:

  Altså er det ikke det, man har gravhunde til? At varme en i sofaen? Det er en ommer Kasper :-)

 11. Tvillingemor siger:

  HejFra en hverdags-blog-læser. Faldt over dette: http://www.just-business.dk/gravhund-125-p-892.htmlMen den har du vel også :-)

 12. Nadia siger:

  Mai: Jeg gætter på at Kasper her ville indvende, at han hellere vil have en kæreste end en gravhund ;)Tvillingemor: Nej, den har jeg ikke :) Men jeg tror jeg venter, til jeg en dag får børn.

 13. Domestic Diva siger:

  Ha ha – hvor er den fin og genkendelig <3

 14. byensover siger:

  Hahaha, alt for genkendelig. Fantastisk!

 15. Nadia siger:

  Fedt vi er så mange, der kender den situation ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.