111110a
     
111110b
    
111110c
    

Flot Nadia. Virkelig flot. Du skulle lige tvære din dårlige humor ud i hovedet på ham, der var på vej op for at give dig en karakter, hva’?


10 kommentarer til Næste gang holder jeg bare min kæft

 1. Frk. Smed siger:

  Haha, åh noget meget ligende har jeg også været ude for. Man kunne have skudt sig selv for ikke at have holdt bøtte. Men så ville du selvfølgelig ikke have haft dette sjove indlæg. :D

 2. Cesilden siger:

  Han skulle da bare være gået med på joken!

 3. Nadia siger:

  Frk. Smed: Ja, jeg burde have vidst, den joke var lidt for upassende. Han kunne jo altid tænke, at jeg måske mente det en lille smule.Cesilden: På den anden side, hvis han også var begyndt at lave sjov med, jeg skulle have en højere karakter, er jeg ikke sikker på, jeg selv ville have grinet med. Jeg ville have været en smule bange for, han måske mente det lidt. Jeg kender ham nemlig ikke rigtig. Så jeg tror bare den joke var en fejl helt fra starten af…

 4. Julie siger:

  UPS!Men det er sgu stadig sjovt :D

 5. mette siger:

  Nogle gange følges mund og hjerne bare ikke sammen, det er et fakta, og jeg tror ikke man kan gøre en skid ved det, men håber det kan trøste dig lidt, at vi alle har prøvet det :-) men hvordan gik eksamen så?

 6. Nadia siger:

  Julie: Det håber jeg også han synes. Når han lige har fået tænkt lidt over det…Mette: Jamen, den gik sådan… ok. Tror jeg. Jeg fandt som sagt en fejl, hvilket udelukker mig fra et 12-tal, så vidt jeg kan regne ud. Det er jo altid lidt ærgerligt.

 7. Kath siger:

  nej nej, 12 = 11 og 13, så man må faktisk gerne have en lille fejl.

 8. Nadia siger:

  Det kommer helt an på, hvor mange spørgsmål der er i eksamenssættet ;)I denne eksamen må vi have én fejl, men ikke mere – og sandsynligheden for at resten er sættet er 100% korrekt, er ikke ret stor, tror jeg.Men altså, nu må vi se. Karakterene er jo ikke givet endnu.

 9. JemKem siger:

  Håber du får en møg god karakter trods din mund løb forrest ;) Men kunne nu godt se joken i det og synes da også det er sådan noget elever tit joker med – rundt i hele verden. Så mon ikke han kan se det bare var sjov :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.