15 kommentarer til Jeg ville nok ikke sige nej

 1. Emili siger:

  Det er det jeg siger. ALLE piger ville elske det også selvom de ikke vil indrømme det :)

 2. Fru Sole siger:

  Jeg er OVERHOVEDET heller ikke til valentines dag *host-løgn-host*…Jeg blev faktisk rigtig glad da Hr Mand i dag havde beklædt min morgenmadspakke med hjerter, havde inkluderet en chokoladekiks ud over den sædvanlige bolle OG skrevet et lille digt… (der kan ses et billede på min blog hvis man er meget nysgerrig ;) )

 3. Helene Rosa siger:

  Jeg har også sagt til min mand at det ikke er noget han skal bekymre sig om, men jeg havde jo lige i det øjeblik glemt at mænd ikke tænker "njoo det gør jeg alligevel" når man siger at de ikke skal. Et lille hjerte i en sms ville da ikke være af vejen. Der fik jeg vist skudt mig selv i foden! :) (meeen på den anden side set har han lige givet mig en koloenorm buket blomster fordi han havde arbejdet rigtig meget, så jeg er glad og tilfreds) :)

 4. Nadia siger:

  Der mangler bare lige en meget skuffet gravhund, der ikke finder valentinskort med kærlighedserklæringer fra hemmelige beundrere…

 5. Nadia siger:

  Hvem ville sige nej til blomster, chokolade og en god middag? Eller kærestebreve? Jeg ville i hvert fald ikke brokke mig :) Især ikke, hvis det var en overraskelse.Tak for link i øvrigt!

 6. Nadia siger:

  Ej, det er også sødt!Især det med chokoladekiksen. Sådan en kunne jeg godt have spist i eftermiddag…

 7. Nadia siger:

  Arh ja, det er typisk… Hvorfor kan de ikke selv regne ud, det er meningen de skal gøre noget sødt alligevel? Altså sådan en lille "bare fordi jeg ikke kunne lade være – jeg elsker dig jo så højt!"-gave…Kasper hentede også sushi i går, så måske jeg bare skal holde op med at være så krævende ;)

 8. Nadia siger:

  Årh det var sødt! Tæller det som et (slags) valentinskort? For så er jeg oppe på ét!I lige måde :)

 9. Ida Sofie siger:

  ååååååååårh da <3

 10. Nadia siger:

  Ja, gid det var sket i virkeligheden ;)

 11. Pingback: (en dag forsinket)

Leave a Reply

Your email address will not be published.