Og det valgte han simpelthen at spørge den blegeste, mest blonde og blåøjede pige i selskabet om? Altså hende der spurgte om hun måtte komme forbi – på dansk?

 

120615
  
Men okay, jeg vil tage det som et kompliment og fra nu af beskrive mig selv som “sådan lidt latina”…

16 kommentarer til Nok det sidste

 1. Maria Schou siger:

  Det er altid dejligt at opdage nye sider af sig selv, som man ikke anede fandtes ;) Lidt "latina" er man vel altid.

 2. Nadia siger:

  Især på den ironiske måde. Det kan man altid være!

 3. Hybel siger:

  HAHAHAHA… Jeg hedder (sjovt nok) også Nadia, men folk spørger hvor jeg er fra. De kan simpelthen ikke forstå hvordan en blåøjet mellemblond pige, kan være dansk, pga. et – hvad de påstår et arabisk klingende navn. Det er oprindeligt et Russisk navn (har skam undersøgt det).

 4. Kimmie siger:

  Jeg elsker den reklame!

 5. Uden Relevans siger:

  Mænd siger hvad som helst for at få sex, men det har du nok allerede erfaret.

 6. Nadia siger:

  Jamen det findes BÅDE som arabisk og russisk, bare med to forskellige betydninger. Jeg synes den arabiske er mere poetisk, så den foretrækker jeg.Men ja, da jeg engang arbejdede i en H&M; (hvor man har navneskilt på), var der også mange der spurgte mig, om jeg havde noget arabisk i mig.(Krokodillen her kendte i øvrigt ikke mit navn så, det er slet ikke en undskyldning han kan bruge til noget ;)

 7. Nadia siger:

  Men det kan jo være mere eller mindre gennemtænkt. Det her er altså ikke imponerende.

 8. Hybel siger:

  Ok hvad betyder navnet så på arabisk, siden du siger den er så poetisk? Jeg kender kun til den russiske version :-)

 9. Nadia siger:

  Altså, så vidt jeg ved, betyder Nadia "håb" på russisk og "morgendug" på arabisk.

 10. b siger:

  Nogle gange er det dog ret underholdende :-) Min kusine og jeg bildte engang et par fyre ind at vi var tvillinger. Jeg er 1.79 høj, med lyst hår og blå øjne. Hun er ca 1.60, med brune øjne og sort hår. Og nå ja, så er hun forresten også adopteret fra Korea :-)

 11. Nadia siger:

  Jeg håber virkelig ikke, de seriøst hoppede på den… Det gør lidt for ondt.

 12. Eeyorenyk siger:

  Hahaha … Priceless tankeformulering du kastede dig ud i. :p

 13. Nadia siger:

  Jeg tror desværre den er ret standard ;)

 14. Lise siger:

  Hmm, er græske piger ikke bare kendt for at have dameoverskæg? No offence altså.

 15. Nadia siger:

  None taken. Jeg har ikke dameoverskæg ;)(Og det har den græske pige fra kontoret overhovedet heller ikke – hun er virkelig smuk, så jeg byttede gerne krop med hende ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.