120829a
120829b
120829c

Lige siden jeg faldt over PSY’s Gangnam-style, har jeg hørt den mindst en gang om dagen. Jeg ved ikke, om det er fordi min hjerne er lidt overbelastet for tiden, men tilsyneladende bliver jeg ikke træt af den, og mit humør bliver 80% bedre. Hver gang.

Efterhånden er jeg begyndt at betragte den som mit speciales temasang. Og jeg bliver mere og mere sikker på, at både min vejleder og censor ville værdsætte det, hvis jeg brugte den som en slags intro under fremlæggelsen. Det kan kun blive godt!


50 kommentarer til Nadias guide: Sådan fjerner du selvmedlidenhed

 1. Julie Stuhr siger:

  Min kæreste hører den også temmelig ofte og skriver ikke engang speciale ;)

 2. Sif siger:

  Jeg vidste ikke der kunne være SÅ mange neonfarver i én musikvideo. Men det virker!

 3. kulturfilur siger:

  HahahahaDet er jo den nye Macerena!!

 4. Anne T. siger:

  BAAHAHAHA!!! Den er ALT for sjov! :D

 5. Kathrine R. siger:

  Ja, her kan selv Lillemanden i maven også lide den og danser lystigt med, når jeg spiller den :-) Man har vel arvet sin mors musiksmag..

 6. Øv. Det virker ikke for mig. Jeg synes bare det er irriterende…Kunne ellers godt bruge lidt opmuntring!:o)

 7. Hahahaha, hvor er den bare super fjollet! :D

 8. Lov mig at hvis du bruger den som en slags intro at du også laver dansen. :D

 9. Anonymous siger:

  Bwahahahaha XD

 10. Mandman siger:

  Den er mere end fantastisk !!!!

 11. Haha, jeg kunne heller ikke lade være med at smide den på bloggen, det bliver jo ved med at være sjovt!Psst, min skal-lige-se-den-en-gang-til-her-i-den-sidste-uge-af-specialet-video var 'Motherlover' med Lonely Island, den holder også stadig : )

 12. Unknown siger:

  Eller se denne – den er også ret sjov og hjælper lidt på humøret: http://www.youtube.com/watch?v=sUvUt54pTrI

 13. Wonderland siger:

  Gud nej! Jeg havde aldrig troet, at den sang ville nå så langt! xD Jeg er KÆMPE fan af k-pop (Koreansk pop), og som I måske har regnet ud, er GANGNAM STYLE lige netop sådan én som en fan som mig ville kende :P Folk overalt kender nu den her sang – og det gør mig virkelig glad :) Nu vil måske endnu flere mennesker få smag for den lidt anderledes k-pop! :D Eh.. jah. Men altså! Min pointe var egentlig bare, at jeg synes det er sjovt at den er blevet så kendt xD … okay!Giver ingen mening.. lige meget

 14. Anonymous siger:

  Min 15 årige er på efterskole i Nordjylland, og her øver de til gymnastikopvisning til Efterskolernes Dag i sep. Musikken de har valgt er Gangnam Style, og det skulle efter sigende være ganske fascinerende at se de 180 elever lave opvisning til netop denne sang. Jeg er vild med sangen og forstår godt, at den skaber godt humør rundt omkring:-)

 15. Caro Hessner siger:

  Jeg har hørt gangnam style mange gange den sidste uge. Må indrømme at jeg heller ikke kan lade vær med at blive pisse glad af den/grine. Især når 15 ingeniør-fyre står og danser den dans i deres brandert!

 16. Maria Schou siger:

  Kan ej heller lade være med at afspille den på repeat. Og ikke nok med, at jeg lytter, jeg glor sgu også på musikvideoen hver gang. Jeg bliver glad i låget af den!

 17. Nadia siger:

  Det tager jeg som et godt tegn :)

 18. Nadia siger:

  Overraskende nok! Jeg elsker den.

 19. Nadia siger:

  Det er altid godt med sange man ikke kan synge med på! Især når man er fuld og prøver alligevel. Det glæder jeg mig til!

 20. Nadia siger:

  Jeg er fuldstændig enig! God underholdning!

 21. Nadia siger:

  Så kan det ikke gå helt galt :)

 22. Nadia siger:

  Det er lidt ærgerligt. Den redder mig så meget hver morgen.

 23. Nadia siger:

  Og virkelig godt sat op!

 24. Nadia siger:

  Jeg kan ikke engang klappe i takt, så det er nok optimistisk. Men jeg kan jo prøve!

 25. Nadia siger:

  Og kan man egentlig andet? Jeg tror det ikke!

 26. Nadia siger:

  Tak for tippet! Jeg kigger på den senere (når der er lidt mere tomt i lokalet…)

 27. Nadia siger:

  Tak! Jeg ser den senere, når de andre er begyndt at gå hjem (deler kontor med op til 17 andre, såh..)

 28. Nadia siger:

  Det må være lidt ligesom at møde en gammel ven fra folkeskolen i USA eller sådan noget. Ikke at jeg har prøvet det, men altså… Du ved hvad jeg mener. Håber jeg :)

 29. Nadia siger:

  Det tror jeg gerne! Ja, den er sært opløftende. ISÆR sammen med videoen!

 30. Nadia siger:

  Og er der nogen der ikke kan danse… Det gad jeg godt se!

 31. Nadia siger:

  JA! Altså man kan jo ikke skille det ad. Jeg elsker videoen mindst lige så højt som sangen. Den er så smuk… Så mange fine detaljer…Jeg er virkelig fascineret af, hvor meget han kan lige en fisk i ansigtet, når han prøver.

 32. Lise siger:

  Åh ja, da jeg lavede en stor opgave på seminariet for et par år siden var min gruppes opgavevideo "Benny Lava" en "undersat" Bollywoodsang. Kors hvor så vi den video mange gange. Og sang sangen mange mange gange til fredagsbaren. http://www.youtube.com/watch?v=6AHq78O7BX0Og i samme boldgade, er "May he poop" som vi hørte næsten lige så meget som Benny Lava.http://www.youtube.com/watch?v=hOgALTFzFbQKan klart anbefales, hvis man er lidt træt, sur og selvmedlidenhedende

 33. Cecilie siger:

  Hø hø hø, den er skæg.Held og lykke med specialet :)

 34. Zin siger:

  Ved godt der er mange som har skrevet – men tjek lige den her ud xD Pitch line"What happens when you take 'Psy – Gangnam Style' and mash it up with Japanese Yodel Meister 'Takeo Ischi – Bibi Hendl' ?!?!?I tried it out … Here's the result!!!!"http://vimeo.com/48331078

 35. Julle siger:

  Ooohhh.. Kender det :) Her er diverse fan made Hogwartsmusikvideoer yndlingsbeskæftigelsen!

 36. Anonymous siger:

  http://www.youtube.com/watch?v=uYFmxgzPP3Q&feature;=player_embeddedteens react to GANGNAM STYLE. Haha, fun. Enjoy. Maybe you had some of the same reactions? ;)

 37. Nadia siger:

  Det skal jeg klart kigge på senere. Tak!

 38. Nadia siger:

  Tusind tak! Det ser i øvrigt spændende ud med din blog, synes jeg :)

 39. Nadia siger:

  Lidt mere dystert tænker jeg? Men sikkert fint til formålet!

 40. Lisa siger:

  Det er forfærdeligt! Og sjovt! Og catchy! Og … forbavsende godt!Good luck med det hele :)

 41. Nadia siger:

  Taktak :)Ja, den er overraskende god den sang! Hvem skulle have troet det om sydkoreanerne?

 42. The Lonely Island holder bare altid!! :D

 43. Nadia siger:

  NU har jeg fået set den – kendte den vist allerede, men den kan jo sagtens klare (adskillige) gensyn!

 44. Anonymous siger:

  Og her en lille analyse:http://www.theatlantic.com/international/archive/2012/08/gangnam-style-dissected-the-subversive-message-within-south-koreas-music-video-sensation/261462/Den er ikke bare sjov, den er også politisk på den subtile måde (håber ikke, at det går ud over fornøjelsen).

 45. Nadia siger:

  Jeg har aldrig haft et problem med politik, så nej, det ødelægger ikke noget ;) Tak for linket!

Leave a Reply

Your email address will not be published.