Så er jeg tilbage efter et veloverstået specialeforsvar. Jeg endte med at få et 12-tal, så jeg har brugt de sidste  par dage på at rende rundt i en lykkerus. Det har været meget overvældende, og jeg har været glad for alle dem, der har fejret det sammen med mig både i går og i dag. Helt vidunderligt.

Eneste skår i glæden kom i dag, da det pludselig slog mig, at dette ikke bare er en fin titel og en karakter. Det er faktisk afslutningen på mit speciale. Jeg har allerede haft min sidste dag på universitetet!
 
120922
     
   
Det lyder måske fjollet, men jeg havde virkelig ikke tænkt det igennem på forhånd. Jeg har aldrig nogensinde været så glad for at være et sted, og jeg synes det er mere end svært, bare sådan at skulle sige farvel. Helt ærligt, så ville jeg give meget for en måned mere!
Kasper har været sød at trøste mig lidt i dag. Men det der har trøstet mig mest, er tanken om, at jeg rent faktisk fik den ph.d.-stilling, jeg drømte om, og at jeg forhåbentlig snart skal starte på den.
Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget jeg glæder mig!

61 kommentarer til Cand.scient.pharm.

 1. Hold kæft, hvor er du bare gravhundesej Nadia!

 2. Kæmpestort tillykke, Nadia! Hvor er det pissesejt! Det hele!

 3. SanneBogorm siger:

  Hvor er du bare kanon sej!! Stort tillykke med det hele!

 4. Laura Hansen siger:

  Hvor er det sejt!! Tillykke. Kender godt følelsen. Jeg var lykkelig, da jeg for nogle måneder siden blev student. Men jeg savner skolen – savner lærerne, stemningen og det, at lære en masse ting. Selvfølgelig har jeg helt glemt alle de hårde tider, lærerne, der var nogle idioter, lektierne, der var ved at dræbe mig og alle de problemer, der hører med. Men i det mindste er det et godt tegn at man savner noget – så har det været en god tid. Og endnu bedre er det, når man får lov til at starte på noget, man virkelig har drømt om!

 5. Anne siger:

  TILLYKKE!!!!!!!!! Det hele er så stort! Og vær du kun glad for, at du er en smule vemodig – det betyder blot, at du har haft det godt, og mon ikke fortsætter sådan? Held og lykke med det hele!/Anne H

 6. Nadia siger:

  Det må næsten være umuligt at blive træt af at høre det, så derfor siger jeg det gerne igen: Jeg er ved at sprække af stolthed! Du er fucking sej!

 7. Anonymous siger:

  Nej, hvor er det bare stort! Kæmpe tillykke!!! Tænk at man kan blive så glad på dine vegne, når nu man slet ikke kender dig :)Hurra for dig! :)/Thea

 8. Deborah siger:

  WOW kæmpestort tillykke. Hvor er det bare fantastisk. Sikke en start på næste fase af dit liv. Vær du glad for, at du har haft så god en tid der. Så heldig er ikke alle og du kan slutte så flot af. Alt det bedste med dit nye job!

 9. Laura siger:

  Hvor er det flot Nadia! Selvom jeg på ingen måde kender dig(udover din blog selvfølgelig), bliver jeg alligevel vildt stolt på dine vegne! Det er virkelig flot! :D

 10. Jamen selvfølgelig fik du da 12 ;) Det er jo helt vildt! Jeg var ret sikker på, at du kunne gøre det – men alligevel, det er så sejt! Og så din drømme phd. stilling! Hold nu op…Men det er dejligt at høre at flid og hårdt arbejde ind imellem belønnes. Du har min dybeste respekt, både for det, men også for dine gravhunde tegninger :)

 11. Christina siger:

  Tillykke både med titlen og jobbet, det er jo helte fantastisk! Og superflot karakter. Det er altid svært at sige farvel til det, man har fundet sig tryg i, uanset om det så har føltes som en hård omgang, mens man stod i det. Det er jo starten på noget helt nyt. Men med tiden vil det nye give den samme følelse.Det er jo lige en overgang, man skal igennem :)Igen, stort tillykke! Nyd din frihed, du har fortjent det :)

 12. Rosanna siger:

  Hurraaaaa ! Hvor ER det bare godt gået…. Et kæmpeklapmpå stort tillykke skal du have herfra, det er virkeligt stort, og du må være så supersuper stolt. Ooog jeg forstår godt dit vemod, det ER en underlig følelse!

 13. Rosanna siger:

  Ehhhh…. Der skulle jo ha stået 'kæmpekæmpe stort tillykke'

 14. Ravn siger:

  Endnu engang tillykke!!! :D

 15. Louise siger:

  Stort respekt herfra! Og selvfølgelig også et stort tillykke med eksamen og det nye job :0) Sejeste gravhund around ;0)

 16. Anonymous siger:

  RESPEKT!! Hvor er det bare pisse flot! Tillykke med det ene og det andet og det hele! :DMalene

 17. Vundermutti siger:

  Wow du er sej Nadia – super godt gået!

 18. Sif siger:

  Dygtig hund! Tillykke med hattricket.

 19. Stort tillykke med jobbet – pg det er okay at græde lidt over at sige farvel til et sted. Det er du ikke den eneste der har gjort:)

 20. Ibs siger:

  Tillykke! Det er godt gået. Og jeg er helt med dig, hvad angår den der melankolig…det ér jo slutningen på noget, der har været intenst og hårdt, men godt. knus!

 21. Anonymous siger:

  Yeah! Tillykke!/hunspirillen

 22. Karla siger:

  Stort tillykke med veloverstået eksamen og nyt job :-) Jeg er vild med dine tegninger :-))

 23. Lene siger:

  Kære Nadia, hjertelig tillykke både med den fantastiske afslutning på dit speciale men også med din drømmestilling. Det er så flot, klap du sig selv på skulderen, du har al mulig grund til at være stolt af dig selv. Og jeg elsker dine tegninger, din gravhund har udviklet sig i takt med dig, og jeg er vild med alle de udtryk du gennem din gravhund kan udtrykke, tak :-)

 24. Marie siger:

  For satan Nadia, du er sgu da bare fantastisk! Tusind til lykker – jeg har fulgt med hos dig det sidste års tid og jeg glæder mig over at du har klaret det så flot! Min naturvidenskabelig-interesserede datter er også begyndt at læse med på ding blog, forhåbentlig kan du inspirere hende til at gå den vej måske (hun går på HTX lige nu).

 25. Mette siger:

  Tillykke, tillykke, tillykke! Hvor er du bare sej!

 26. LisbethFini siger:

  Kæmpe stort tillykke!Du er et glimrende eksempel på, at der virkelig er folk i verden, som får deres drømme opfyldt, så endda med manér!Du skal nok klare dig :-)

 27. Anonymous siger:

  Du var jo også mega-, monsterglad for det speciale, så må man godt være lidt trist. Tillykke med at det er vel udført og med at ph.d.'en venter om hjørnet.

 28. Gurli Laursen siger:

  Kæmpestort TILLYKKE !!!!!!!!!!!Hvor er det bare vel fortjent !!!

 29. Anne-Mette siger:

  Hold kæft hvor fedt! Kæmpestort tillykke med det hele!

 30. Anonymous siger:

  Tillykke med specialeforsvar, 12-tal og ph.d.-stilling. Det er bare så flot! Og tak for alle dine dejlige tegninger. KH Eva

 31. Lotteriet siger:

  Helt vildt meget tillykke med det hele!! Det har været sjovt at følge med i!!Keep 'em coming!!:O)Lotte

 32. Konen siger:

  Jeg glæder mig SÅ meget til at se Ph.D.-Nadia – du bliver NØDT til altid at have kittel på nu, på ALLE tegningerne. Evil Genius Nadia! (Ok, nej, jeg aner ikke hvad du skal lave ovre i den Ph.D. stilling, men forskning indenfor naturvidenskab udføres jo udelukkende af seje, onde genier!)

 33. Cecilie siger:

  Hvor er det bare meget sejhed på en gang. Tillykke!

 34. Hybel siger:

  Juhuuu, gode nyheder kan jeg lide. STORT tillykke med din speciale, karakter og dit nye job. Glæder mig på dine vegne selvom jeg ikke kender dig. Håber du kan forske dig frem til en masse nye kure og helbrede folk… arme op for that… Tillykke endnu engang :-) (og gravhunde bjæf)

 35. Pi Andrea siger:

  Hold nu lige en fest…hvor er du bare i lykkens gudindes søgelys … Mange gange TILLYKKE til dig fra mig :)

 36. pernille siger:

  Det er svært at sige farvel til sit speciale.Men det er ovenud lækkert at sige goddag til et PhD studium. Tillykke!Det ekstra lækre er at som forsker bliver du aldrig færdiguddannet.Vi får rent faktisk løn (når vi er ansat et sted) for at blive ved med at lære, læse og stille spørgsmålHURRA!

 37. Louise siger:

  Dobbelt sejhed og stort tillykke!! Glæder mig til at se gravhunden som ph.d. studerende, det er ikke noget man ser hver dag :)

 38. Tillykke. Og TAK fordi du deler din medgang med os andre. Kan se at vi er rigtig mange, der er glade på dine vegne.

 39. Julle siger:

  Tillykke!!! Super godt gået:D

 40. Det er så flot Nadia! Pisse godt klaret :DTillykke med det hele :D

 41. Anonymous siger:

  Wow, tillykke, godt gået!!!Du er verdens sejeste gravhund :-)

 42. Kæmpe stort tillykke med den flotte karakter og den nye stilling! Det er jo fuldt fortjent :-)Selvfølgelig er det svært at sige farvel til noget man har været omgivet af så længe, men set fra den positive side; Nu begynder en spændende fremtid, med flere søde kolleger! :-)

 43. Nadia siger:

  Du godeste! Det er jo fuldstændigt overvældende det her! Måske er jeg bare lidt følsom for tiden, men det er lige før jeg begynder at tude, når jeg læser alle jeres kommentarer igennem. I er simpelthen så søde, hver og en!Tænk at kunne dele sin glæde med så mange mennesker, og så få så mange fine beskeder og lykønskninger tilbage! I er de bedste!

 44. Tillykke, tillykke, tillykke!!! Jeg vidste, at du nok skulle klare det fint, og blev jo så bare bekræftet i troen.Hvor er det dog fedt, at du har fået den Ph.D stilling, du har drømt om. Måske længselen efter specialekontoret kan erstattes? Jeg håber i hvert fald, du kommer til at elske din Ph.D ligeså meget som du elskede dit speciale!

 45. Hvor er du bare MEGASEJ!! Tillykke med det veloverståede specialeforsvar, den flotte karakter – og med Pdh.-stillingen :DJeg kan godt følge din vemodighed og at dine følelser bobler mere end normalt. Du har lige afsluttet en skøn studie/specialetid, og nu går du i gang med din fremtid – det er jo kæmpestort! Jeg ønsker dig alt muligt held & lykke og glæder mig til at følge dig som Pdh.-gravhund :)

 46. Øglemor siger:

  Arrrj, hvor er du vild! Et 12-tal OG drømme-stilling! SÅ sejt! Stort tillykke! (og så er min kvote af udråbstegn vist også opbrugt for i dag)…!

 47. Kira siger:

  Lidt sent, men ikke desto mindre STORT tillykke! :) Du er virkelig sej, glæder mig på dine vejne!

 48. Maja siger:

  Jeg er også lidt sent på den, men ikke desto mindre fortjener du virkelig et kæmpe tillykke!! Synes det er super sejt gået med dit 12-tal og så den ph.d. stilling du har talt så meget om oveni hatten også! Det er helt så man selv bliver glad på dine vegne :D

 49. Trine siger:

  Wow, wow, wow! Hele tre ting på én gang: super karakter, kandidattitel og ja, ny titel! Kæmpe tillykke! (Ih, hvor jeg håber, at det også kan ske for mig en dag, indtil da vil jeg fortsætte forskerdrømmene…) :D

 50. Superstort tillykke herfra Nadia! Jeg er sikker på du kommer til at elske at være PhD-studerende -med alle de tilhørende op- og nedture. Jeg glæder mig allerede til at ønske dig tillykke med din første artikkel når den kommer ud, og vil endda love at læse den :)

 51. Så meget tillykke med både karakteren og phd'en. Mon ikke dit PhD kontor bliver mindst lige så hyggeligt;)

 52. Pernille siger:

  Hvor overmåde sejt. Et 12-tal og en Ph.D.-stilling. Jeg tilslutter mig de øvrige kommentarer om at et PH.D.-kontor kan blive lige så hyggeligt og supernørdet som specialekontoret var. Tillykke, tillykke – og nyd ferien :-)

 53. Medic siger:

  Eii tillykke Nadia med den fine karakter og din ph.d. stilling :-)Det er super flot gået af ynglings gravhunden, jeg sidder og kipper med flaget for dig :-)

 54. Clarke siger:

  Hvor er du bare skide dygtig. Tillykke til dig.

 55. Årh, jeg får jo helt en klump i halsen! Tillykke!

 56. Pia Lihme siger:

  Et kæmpestort tillykke herfra !! Du er den eneste blog jeg læser – til gengæld elsker jeg alle dine indlæg .. Selvfølgelig fik du 12 og selvfølgelig fik du drømmejobbet … Verdens sejeste gravhund !!! :-) Hilsen Pia

Leave a Reply

Your email address will not be published.