Min lillebror er flyttet ind i Kaspers og min lejlighed: Ham og hans kæreste gik fra hinanden, og selvom de stadig er rigtig gode venner, var det ikke helt nemt for dem at bo sammen efter bruddet.

Nu står vi derfor i den lidt pressede situation, at Kristoffer er flyttet ind på vores soveværelse, og hans hund er sendt til Næstved for at blive passet hos vores forældre. Det er en meget midlertidig løsning, kan man godt sige, men det er alt jeg kan tilbyde.

 

140127a

 

 

Det er her, I kommer ind i billedet. Gennem denne blog, må jeg da kunne række ud til mange flere mennesker, end jeg kan gennem f.eks. facebook?

Vil I ikke nok hjælpe min lillebror med at finde et sted at bo? Det ville ville ikke kun være til gavn for ham – det ville hjælpe os allesammen!

 

140127b

 

 

 

140127c

 

 

 

140127d

 

 

Alt i Københavnsområdet har i princippet interesse, så længe han kan bo der i mindst et år og så længe man kan have en lille, ikke-larmende hund med. Det er en corgi, og både den og min lillebror er renlige. Hvis ikke det var forbudt at have hund i vores lejlighed, havde jeg ladet Kristoffer blive boende alene for hundens skyld. Den er sindssygt sød! Man kan faktisk sige, at hvis du har et ledigt værelse og går at drømmer om at have hund, uden at skulle have det ansvar en hund medfølger, så er det her den perfekte løsning!

Hvis du, eller nogen du kender, skulle have en mindre lejlighed han kan leje, er det også en rigtig god mulighed!

 

Nova og Kristoffer

De kunne bo hos dig!

 

Hvis du kan hjælpe mig, min kæreste og min lillebror ud af denne situation vil jeg være dig evigt taknemmelig – du kan skrive til os på:

skriv til kontakt

 


15 kommentarer til Boligsituationen

 1. Søs siger:

  Jeg ved ikke om han har tjekket, men mht. udlejning af værelser kan I prøve at kigge på findroommate.dk ? Det kunne da være, der var en lille hundeelsker derinde :)

 2. Bettina Lyster siger:

  Hvor er det fint lavet Nadia :-)

 3. Louise siger:

  Jeg ved godt Albertslund ikke lyder som det mest attrative sted at bo, men JEG har været glad for det i de 3 år jeg boede der. Og hvis det kun er i midlertidigt indtil at finde noget bedre, så det da en mulighed?

  “Morbærhaven” er til dem med dyr. Lejlighederne er billige. Offentlig transport er god. Jeg fik min efter en uge dengang jeg søgte.Og der kun 1 måned opsigelse hvis man finder noget andet hurtigt…

 4. Konen siger:

  Altså – hvis han nu overhovedet ikke er kræsen med hvad “storkøbenhavn” dækker over, så er der forstæder med store boligkomplekser, hvor man næsten altid kan få noget.
  Fx i Farum – som ja, er langt væk, men dog med regelmæssig s-togsforbindelse. Og man må have hund sådan nogle steder :)

 5. Frida Richter siger:

  Jeg går på et kursus med en så sød pige på 24, som også mangler et sted at bo, så hvis Kristoffer finder noget med et værelse for meget, må han sige til :) hun vil også meget gerne passe hunden!! :)

 6. Sara siger:

  Hunden må gerne komme og bo hos mig – nøj hvor er den sød! :)

 7. Frederik siger:

  Hvis der er behov for aflastningsplads har vi en sovesofa….. Til Kasper altså….

 8. Sofie siger:

  Jeg så lige dette opslag på facebook, om en ledig andel i Valby, hvor man godt må have dyr. Måske det kunne være noget for Kristoffer?

  http://www.realmaeglerne.dk/privat/emnevisning.aspx?sag=124-0774

 9. Anna siger:

  Der er faktisk en lejlighed ledig i den ejendom, hvor jeg bor. Den udlejes for ca 3000 pr måned. Hertil kommer udgifter til el og gas. Der er elopvarmning, så man skal påregne ca 500 pr måned. Lejligheden er 47 m2 og består af køkken, bad og stue, der er slået sammen med soveværelse ( oprindelig 2 værelser). Ligger i Søborg, ca 500 m fra Kildebakke st. Skriv hvis det har interesse.

 10. Pingback: Det lykkedes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.