For et stykke tid siden bad jeg om hjælp til at finde ud af, hvad Kasper og jeg skulle lave på vores 5-årsdag, og nu er alle brikker endelig faldet på plads.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer, der kom med forslag! Det var virkelig dejligt pludselig at have så mange valgmuligheder på trods af vores skrabede budget.
Vinderen blev Malou/Klidmoster, der anbefalede en tur med bus 888 til Århus, og selvom vi spiser vores aftensmad for os selv (mere romantisk – undskyld Malou, det var ellers et fantastisk tilbud! Hvis jeg kommer alene til Århus en dag, så spiser jeg gerne med og tager også gerne opvasken bagefter), så forelskede jeg mig straks i ideen om den SU-venlige rejse til Danmarks næststørste by.

Som tak for hjælpen kan vi alle nu nyde synet af HverdagsMalou:

  

111010
    

Hvis I vil vide, hvem Napoleon er, kan I læse med HER. Jeg er en anelse misundelig og drømmer allerede om den dag, hvor jeg får en større fryser. Til den tid skal der fandme spises frilandssvin!


9 kommentarer til Vinderforslaget

 1. Anne LO siger:

  Oh, fryd. Sikke et dejligt billede. :-)Laver du så også en input-konkurrence om, hvor I skal hen at spise?

 2. Frk. Smed siger:

  Ej hvor skægt, tænkte faktisk på i går at jeg skulle skrive fro at høre hvad I havde bestemt jer for. Håber virkelig I får en fed tur, det kan være at ideen bliver plagieret herhjemme ;) Har fulgt en del med ovre hos Malou også, så smilte en del da jeg så tegningen.

 3. Nadia siger:

  Anne LO: Nej, for vi har allerede bestilt bord ;)Frk. Smed: I skal være hjerteligt velkommen til at plagiere! Jeg synes (åbenlyst) det var en rigtig god idé.Nu håber jeg bare Malou også kan lide tegningen :)

 4. Er lige vågnet op til en sms fra Sif hvor hun fortalte om indlægget. Meget hård nat – men nu er den her dag da lige reddet før den overhovedet er begyndt.Og du kan tro mit tilbud står stadig ved magt! Skulle du/I en dag stå i Århus – så er min dør åben og du vil blive trakteret så dit gravhundeskind er i fare for at sprække ;-)Lide tegningen? Jeg ELSKER den. Ikke alene er jeg slank, jeg er også en kat – totalt win-win. Og Napoleon er en sweethart. Tusind tak <3

 5. Nadia siger:

  Årh hvor er jeg GLAD for du kan lide den! :DOg hvis jeg står i Århus en dag (uden kæreste, der bare vil være romantisk), så er jeg SÅ meget på det tilbud! Det ærgrer mig ret ofte, du ikke bor tættere på København ;)Selvfølgelig er du en kat! Hvordan kunne du være andet? På den måde er jeg ret glad for, det blev dig der vandt – jeg behøvede slet ikke at skrive og spørge, hvilket dyr du så dig selv som ;)Selvtak! Jeg glæder mig til min bustur til Århus :)

 6. Vicki siger:

  Åh hvor du fik mig til at smile, og taaaaak! Har fulgt med i Napoleon sagaen hos Klidmoster, og jeg synes du virkelig rammer plet her :D Nadia – you rock!

 7. Inge siger:

  God ide med Århus. Jeg har netop været der et par dage, og selvom det var for at arbejde, nåede jeg en tur op i Rainbow Panorama i Aros. Det kan anbefales. Nu ved jeg jo ikke hvornår I skal derover, men der er åbent til kl. 22 onsdag og torsdag.God kærestetur.Ciao Inge

 8. Anonymous siger:

  Ihh hvor cool!!! Og elsker din tegning. Den er lige i øjet! Flot Nadia!

 9. Nadia siger:

  Vicki: Tak! :DInge: Vi skal først derover lørdag, så det går vi desværre glip af. Men tak for tippet ellers!Anonym: Tak! Det var sødt sagt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.